Welkom


Aannemersbedrijf Van Eekelen is al meer dan 20 jaar een begrip in de gemeente Kapelle en omstreken. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat begon als een bescheiden eenmanszaak is uitgegroeid tot een specialist in vrijstaande woningen, verbouw en renovatie. Met 8 man personeel zorgen wij voor het realiseren van projecten en daarom is continuïteit, vakmanschap en betrokkenheid een vanzelfsprekendheid.

Wanneer de bouw eenmaal begonnen is blijft u in direct contact met ons, u kunt komen kijken wanneer u maar wilt zodat u de vorderingen met eigen ogen kunt volgen. Er is vanaf het begin tot aan de oplevering direct en persoonlijk contact en het team dat werkt aan uw woning kan uw vragen en opmerkingen samen met u doornemen.

Tevens ook de specialist voor het zetten van Hörmann garagedeuren!

Aannemersbedrijf Van Eekelen is gevestigd in Kapelle (Zeeland) en is werkzaam in de sectoren: particuliere woningbouw, verbouwingen, onderhoudswerk en kozijnen, ramen en deuren. Ons kantoor is gevestigd aan de Achterweg 1 te Kapelle en onze werkplaats aan de Kloosterweg 3 ook in Kapelle.VACATURE ALLROUND TIMMERMAN
Interesse? Klik HIER voor meer informatie.

Aannemersbedrijf
Van Eekelen
Tel: 0113-341138
 
Facebook