Projecten


Nieuwbouw

Voor nieuwbouw woningen bent u bij ons beslist aan het juiste adres. Via een architect of als bouwteam zullen wij zorgen voor een goede samenwerking bij het realiseren van uw nieuwe woning.

Een nieuwbouwhuis moet uw nieuwe thuis worden, en daarbij is kwaliteit, duurzaamheid van groot belang. Aannemersbedrijf van Eekelen stelt daaraan ook grote eisen en zorgt samen met u dat uw nieuwbouw huis ook daadwerkelijk een betrouwbaar, veilig en kwalitatief goed thuis wordt voor nu, maar ook voor in de toekomst!


Verbouwing en Renovatie

Een verbouwing in het verschiet?
Behalve voor nieuwbouw kunt u ook voor verbouw en renovatie bij ons terecht. Verbouw en onderhoud kunnen grote en kleine projecten zijn. Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf.

Vooraf worden goede afspraken gemaakt en een offerte uitgebracht waardoor geen onaangename verrassingen achteraf ontstaan.

Wij zorgen daarbij voor zo weinig mogelijk overlast en houden vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening met uw voortgaande woon- en werksituatie. Daardoor creëren wij een goede basis voor samenwerking en kunt u rekenen op de beste resultaten.

Wilt u meer informatie over verbouwen kijkt u gerust op http://www.verbouwwijzer.nl
Aannemersbedrijf
Van Eekelen
Tel: 0113-341138
 
Facebook