0113 34 11 38

Trappen

  •  Werkplaats trappen

Bent u op zoek naar een trap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina laten wij u graag zien wat ons bedrijf te bieden heeft.

Overname

In 2012 hebben wij de machines, software en ervaring van Trappenbedrijf Eric Goossens overgenomen en in onze moderne werkplaats ondergebracht. Hiermee creƫerden wij een specialisatie binnen ons bouwbedrijf: Trappenbedrijf Van Eekelen.

Werkwijze

Na het eerste contact komen wij bij u langs om de trap in te meten. Op basis hiervan maken wij een offerte voor u. Als u er mee akkoord gaat, meten wij de trap nogmaals exact in.
Middels een modern 3D trappen computerprogramma wordt uw trap na het inmeten getekend, waardoor krijgt u een duidelijk beeld van de trap die geleverd gaat worden.

De trappen worden gemaakt met behulp van een speciale (CNC) machine, waardoor kans op pasfouten nagenoeg nul is. Wij kunnen het plaatsen van de trap volledig voor u verzorgen. Hierbij doen wij alles, vanaf de trap zetten tot de leuningen en hekwerken! Zo heeft u geen omkijken naar het plaatsen van uw trap. Natuurlijk is het ook mogelijk om de trap als een bouwpakket af te halen of door ons te laten leveren zodat u zelf de trap kunt plaatsen.

Hebt u na het zien van deze pagina interesse gekregen of heeft u een vraag? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel 0113-341138 of stuur een e-mail naar: info@vaneekelen-trappen.nl