0113 34 11 38

Timmerwerk

  •  Timmerwerkplaats

U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk binnen- en buitenshuis, voor zowel de particuliere als voor de zakelijke sector. Wij zijn bijzonder allround, geen project is ons te moeilijk.

In onze grote moderne werkplaats, kunnen we voorbereidingen treffen voor uw project. Tevens biedt onze werkplaats mogelijkheden voor het realiseren van een product zoals deuren, trappen, kozijnen of luiken. Met onze diverse machines, kunnen wij veel verschillende producten en projecten produceren en realiseren.

Nieuwe kozijnen in uw woning?
Wij verzorgen het vervangen van zowel houten kozijnen als kunststof of aluminium kozijnen in alle soorten en maten. Tevens kan er ook gelijk gekeken worden naar de isolatie waardes van de beglazing. Hr++ is momenteel de norm, maar steeds vaker komen ook duurzamere waardes voor waar ‘triple beglazing’ geen uitzondering meer is. Ook vervangen wij deuren en hang en sluitwerk.
Is uw woning inbraak werend? Wij kunnen u ook hier een passend advies geven!

Bel 0113-341138 of stuur een e-mail naar: info@vaneekelen-bouw.nl

 

Dakkapellen en dakramen

  •  Dakkapellen
Wilt u graag meer ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning?

Dan zijn dakkapellen precies wat u nodig heeft. Een dakkapel plaatsen is een relatief kleine ingreep aan uw woning, maar is wel een ingreep met een groots resultaat.

Een dakkapel plaatsen is waarde vermeerderend en hierdoor een goede investering in uw woning.

Ook met een dakraam word uw donkere kamer of zolder in een mum van tijd een mooie lichte ruimte! Hoofdzakelijk plaatsen wij Velux en Roto dakramen, maar ook daklichten in platte daken vallen onder de mogelijkheden!

Leg uw wensen aan ons voor.

Bel 0113-341138 of stuur een e-mail naar: info@vaneekelen-bouw.nl

 


  •  Dakkapel
  •  Dakraam

Prefab Hout Skelet Bouw

  •  Prefab dak
Prefab Hout Skelet Bouw: maatwerk op locatie.

Prefab Hout Skelet Bouw elementen maken de bouwtijd korter. In onze werkplaats kunnen wij kleinere constructies voorbereiden. Voor nieuwe woningen hebben we vaste gespecialiseerde bouwpartners welke voor ons de complete constructies prefabriceren.

De voorgefabriceerde elementen zetten we vervolgens in zeer korte tijd op locatie in elkaar en werken het af.

Wij geven u graag advies.

Bel 0113-341138 of stuur een e-mail naar: info@vaneekelen-bouw.nl

 


  •  Dakelementen
  •  Muurelement

Isolatie

  •  Dakisolatie
Het is belangrijk om spaarzaam om te gaan met de energie die we tot onze beschikking hebben.

Maar bovenal wilt u prettig wonen, in een huis met een gezond en behaaglijk klimaat. Er zijn talloze middelen om uw huis te laten isoleren, maar welke is de juiste?

Ook voor bestaande woningen die niet verbouwd hoeven te worden, kunnen wij een passend isolatie advies geven en deze ook uitvoeren.

Laat u door ons informeren!

Bel 0113-341138 of stuur een e-mail naar: info@vaneekelen-bouw.nl

 


  •  Isolatie binnenmuur
  •  Dakisolatie